Kann dauerhaft geschlossen sein
Keine Öffnungszeiten vorhanden
Vor 4 Jahren aktualisiert
Kann dauerhaft geschlossen sein
Aya Panteleymon Rus Ortodoks Kilisesi is a must to visit after tasty meals at Azmi Bey.
Benutzerbewertungen der Speisen und Merkmale
Gästebewertungen für Azmi Bey
/ 4
Bewertung hinzufügen
E
Entfernen von Inhalten anfordern
ERSEN TURGUT
vor 7 Jahre auf Zomato
Birkaç ay önce keşfettiğim o dönemde adı bile olmayan fast food pizzacı. Pizzeria by slice diye bir yazısı vardı sadece. Dükkana girdiğinizde dolapta hazır bulunan pizza çeşitlerinden istediğinizi seçiyorsunuz. Kısa sürede masanıza servis başlıyor. Fiyatlarının ucuzluğu ile dikkat çeken bir yer. Aşırı yemek istemiyor ve yalnızsanız 2-3 dilim pizza bile size yeterli olabilir. Fiyata göre malzeme yoğunluğu ve lezzeti iyi. İsminin hikayesini merak ettim.
S
Entfernen von Inhalten anfordern
Sedef Huriye ÖZEN
vor 7 Jahre auf Zomato
Gerçekten uzun zamandır yediğim en iyi pizzaydı. Dilim pizzalar ile 4 çeşit pizza denedim ve hepsi harikaydı. Karın doyurmak için değil keyif alarak yedim. En kısa zamanda tekrar geleceğim.
D
Entfernen von Inhalten anfordern
Denilky
vor 7 Jahre auf Zomato
Burayı çok sevdim. Pizzaları çok lezzetli. Biz margarita, dört peynirli ve matarlı denedik, kesinlikle öneririm. Diğer dilim pizzacılarla fiyatları benziyor ama lezzet olarak önde bence. Mekan, dizayn, insan olarak da gayet güzeldi. Ayrıca dilim pizzacıların en geniş ve rahat olanı olabilir.
+ 1 Foto
+ 1 Foto
Alle Bewertungen
Pizza
€€€€
Preisspanne pro Person
TRY 120
© OpenStreetMaps
contributors
Adresse
Şişhane
Kemankeş Karamustafa Paşa Mahallesi, Mumhane Caddesi, Akçe Sokak No:12/B, Istanbul, İstanbul, Türkei
Besonderheiten
Kreditkarten akzeptiert
Einen Fehler melden