Belgisch, Europäisch, Französisch, Meeresfrüchte, Vegetarische Optionen
GeschlossenÖffnet um 18:00
Preisspanne pro Person 28 €-86 €
Hamontweg 103, Maaseik
Foto hinzufügen
16 Fotos
Essen im Aldeneikerhof
Die Inneneinrichtung von Aldeneikerhof
Gerichte im Aldeneikerhof
See the photo of Aldeneikerhof
Here's an image of Aldeneikerhof
Aldeneikerhof image
Aldeneikerhof Foto
Foto hinzufügen
Ihre Meinung hinzufügen

Die belgische und französische Küche wird in diesem Restaurant empfohlen. Aldeneikerhof bietet euch guten Kama zum Probieren. Schmackhafter Champagner oder besonders guter Gin gehören zu den meist bestellten Getränken an diesem Ort. Beginnt die Mahlzeit mit gutem Tonic.

Dieses Lokal wird wegen seines netten Personals empfohlen. Basierend auf dem Feedback von Besuchern auf Google hat dieses Restaurant 4.5 Punkte erhalten.

Benutzerbewertungen der Speisen und Merkmale

kama carpaccio fisch fleisch filetsteak salate fischcremesuppe schweinefleisch suppe steaks

Ratings von Aldeneikerhof

Meinungen der Gäste von Aldeneikerhof

/ 59
Die Neuesten zuerst Deutsch zuerst
Ihre Meinung hinzufügen
Kommentare übersetzen
Ann Van Hecke
Genoten van ons verblijf in Aldeneikerhof!Gastronomische topkwaliteit! Perfect bereide gerechten, met respect voor de ingrediënten, de smaak boven alles. Heerlijk hoor!Liever deze oprechte keuken, die wel vrij traditioneel is, dan opschepperige « tierlantijntjes-gastronomie » met poedertjes en geleitjes die het geheel niet lekkerder maken.De bediening door gastvrouw Annemieke is ook heel vriendelijk en gastvrij.Ligging: mooie, rurale, rustgevende wandelstreek aan de Maas. Perfect om even weg te vluchten van de drukke stad.Aanrader!
Liz Debois
Enkele dagen gaan dineren bij het Aldeneikerhof. Wat een fantastische ervaring! De gerechtjes waren op en top, verzorgd tot de kleinste details. Ook ontzettend goed rekening gehouden met allergieën e.d. Ik was ook ten zeerste verrast door de creatieve presentatie van alle gerechten, om dan nog maar te zwijgen over de smaak ;-) Eén van de betere culinaire zaken in de omgeving! Ook ontzettend vriendelijk personeel met aandacht voor alle wensen. Wij komen zeker terug!
Liz Debois
Enkele dagen geleden gaan dineren bij het Aldeneikerhof. Wat een fantastische ervaring! De gerechtjes waren op en top, verzorgd tot de kleinste details. Ook ontzettend goed rekening gehouden met allergieën e.d. Ik was ook ten zeerste verrast door de creatieve presentatie van alle gerechten, om dan nog maar te zwijgen over de smaak ;-) Eén van de betere culinaire zaken in de omgeving! Ook ontzettend vriendelijk personeel met aandacht voor alle wensen. Wij komen zeker terug!
Alle Meinungen
Zum Restaurant navigieren
Adresse
Hamontweg 103, Maaseik, Flanders, Belgien
Besonderheiten
Sitzplätze im Freien Buchung Kreditkarten akzeptiert Keine Lieferung Kein Mitnehmen W-lan Parken
Öffnungszeiten
MontagMo Geschlossen
DienstagDi Geschlossen
MittwochMi 12:00-14:00
18:00-22:00
DonnerstagDo 12:00-14:00
18:00-22:00
FreitagFri 12:00-14:00
18:00-22:00
SamstagSa 09:00-22:00
SonntagSo Geschlossen
Aktualisiert am: