Thai, Vegetarische Optionen
Heute geschlossen
€€ Price range per person 9-16 €
Damplein 25, Leidschendam
Thai Family Foto
Foto hinzufügen
Thai Family Foto
+ 17 Fotos Thai Family Foto
+ 16 Fotos Thai Family Foto
Thai Family Foto
+ 14 Fotos Thai Family Foto
Foto hinzufügen
Eure Meinung hinzufügen
Zum Restaurant navigieren Damplein 25
Leidschendam, Südholland, Niederlande

Wenn ihr die thaie Küche mögt, kommt in dieses Restaurant und vervollständigt eure Sammlung. Es ist eine nette Erfahrung, gut zubereitetes Pad Thai, besonders gutes rotes Curry und perfekt zubereitene Suppe hier zu genießen. Besucher können in Thai Family gutes Halo Halo bestellen.

Ein positiver Aspekt dieses Ortes ist das gastfreundliche Personal. Dieses Lokal überzeugt durch seine fabelhafte Bedienung. Dieses Restaurant bekam 4.4 innerhalb des Google-Bewertungssystems.

Benutzerbewertungen der Speisen und Merkmale

hähnchenfilet thailändischer reis fisch-curry saures huhn ente suppe hähnchen tofu rotes Thai-Curry steaks

Meinungen der Gäste von Thai Family

/ 100
Die Neuesten zuerst Deutsch zuerst
Eure Meinung hinzufügen
Kommentare übersetzen
Rond de EUR 100 aan afhaal eten besteld:- keurig op tijd bezorgd- voorgerecht waren super lekker, mijn complimenten!- echter hoofdgerechten lieten te wensen over tw ik had 3 hoofdgerechten besteld met ossenhaas, kip & vis+garnalen (de garnalen zaten er niet eens bij). Een duidelijke bestel website, je kon gratis voor extra groenten en tofu kiezen. Dus gedaan ook maar wist niet door te kiezen voor extra groente en tofu dat al je 3 hoofdgerechten uiteindelijk tofu/groente hoofdgerechten werden ipv vlees & vis (je kon deze op je vingers tellen). Eten moest niet pittig (mild) zijn. De kip hoofdgerecht zaten er pepers bij. Mijn dochter heeft dat niet kunnen heten, was te heet. En de andere 2 gerechten waren heel flauw wat betreft smaak. Een melding gemaakt via de email, ze gingen uitzoeken, nog nooit op teruggekomen.- had 3 verjaardagen te vieren sinds half maart, denk je zo lekker uit te pakken, maar helaas, viel tegen- had een keer via Groupon bij Thai Family gegeten, eten was heerlijk toen, dus dacht probeer de bestel/bezorgservice. Helaas raad het niet aan!Om iets uit te zoeken heb je geen dagen voor nodig. Koken gebeurt live in de keuken, je weet het of je weet het niet wat er fout is gegaan in de keuken. Want je loopt gelijk naar de keuken om uit te zoeken wat er mis is gegaan na een klacht melding. Het is geen product wat je koopt waar je dagen voor nodig heb om het uit te zoeken!
Voor het eerst bij Thai Family gegeten; was echt geweldig! Héérlijk gegeten, ongelooflijk vriendelijk personeel en ontzettend gezellig en sfeervol!! Absoluut voor herhaling vatbaar!
Wat is authentiek Thais eten? Thai family heeft de essentie prachtig weten te omvatten, heerlijk eten, een zachte prijs en personeel met een vriendelijke lach. Is het restaurant perfect, zeker niet, maar als je het leuk vind om aan te schuiven in een echt Thais restaurant, waar alle fijne randjes er niet toe doen, maar het alleen gaat om lekker eten en een leuke sfeer, dan is dit een restaurant dat je niet mag missen!
Alle Meinungen
Zum Restaurant navigieren
Adresse
Damplein 25, Leidschendam, Südholland, Niederlande
Besonderheiten
Sitzplätze im Freien Lieferung Wegbringen W-lan Parken Buchung Barrierefrei
Öffnungszeiten
MontagMo Geschlossen
DienstagDi Geschlossen
MittwochMi 16:00-21:30
DonnerstagDo 16:00-21:30
FreitagFri 16:00-22:00
SamstagSa 16:00-22:00
SonntagSo 16:00-21:30
Aktualisiert am: