Französisch, Asiatisch, Europäisch
GeschlossenÖffnet um 12:00
€€ Price range per person 15-25 €
Landgoed de Wittenburg 1, Wassenaar
Restaurant Sophie Foto
Foto hinzufügen
Restaurant Sophie Foto
+ 17 Fotos Restaurant Sophie Foto
+ 16 Fotos Restaurant Sophie Foto
Restaurant Sophie Foto
+ 14 Fotos Restaurant Sophie Foto
Foto hinzufügen
Eure Meinung hinzufügen
Zum Restaurant navigieren Landgoed de Wittenburg 1
Wassenaar, Südholland, Niederlande

Kommt zum Essen direkt nachdem ihr Gallery Patries Van Dorst gesehen habt. Taucht ein in die atemberaubende französische Küche in diesem Lokal. Probiert schmackhaften Wein.

Die großartige Bedienung sorgt für euer Wohlbefinden. Dieses Restaurant mit einem friedvollen Ambiente kann ein guter Startpunkt eurer Reise sein. Trip-Nutzer bewerteten Restaurant Sophie mit 4.5 Sternen von 5.

Benutzerbewertungen der Speisen und Merkmale

mittagessen abendessen geschäftsessen guter service
fleisch schinken ravioli pasta entenbrust fisch lachs ente geflügel ribeye

Ratings von Restaurant Sophie

Meinungen der Gäste von Restaurant Sophie

/ 13
Die Neuesten zuerst Deutsch zuerst
Eure Meinung hinzufügen
Kommentare übersetzen
Wir hätten schon viel früher öfter den Weg in dieses Restaurant finden und etwas Geld dalassen sollen, denn hier stimmt einfach alles: Die Sitzbänke an den Tischen sind total bequem, auch das sonstige Ambiente im Laden, die Wanddekoration und und super leckeren Speisen erzeugen eine behagliche Atmosphäre. Wir kommen bestimmt bei unserer nächsten Fahrt wieder.
Kasteel de Wittenburg voor mensen met allure!
Echt heerlijk 4 gangen menu gegeten. Top!
Afgelopen Vrijdag 29 juni met zijn vieren gegeten in restaurant Sophie op landgoed De Wittenburg. We hadden gekozen voor het 4 gangen kennismakingsmenu met een BOB wijnarrangement. Het werd een culinaire topavond. De gerechten waren overheerlijk en prachtig in stijl opgediend. Ook de wijnen waren van een passend niveau. Een geweldige aanwinst, niet alleen voor Wassenaar maar de gehele Haagse regio. Van ons krijgt dit restaurant als waardering een welverdiende dikke 10.
Wij hebben gisteren voor het eerst gegeten in restaurant Sophie, om onze eerste trouwdag te vieren. Wij zijn 16-06-2017 getrouwd op Kasteel De Wittenburg en hebben toen samen met Marc Smeets het menu voor onze dag samengesteld. Hij vertelde toen reeds over de komst van dit restaurant. Wij hebben gisteren met groot genoegen genoten van de ambiance die is gecreëerd in de Statendamzaal. Erg fijne sfeer, uitstekend personeel en prettig publiek in het restaurant aanwezig. De ingetogen klasse van het restaurant in combinatie met het type gast dat er aanwezig is, maakt het een chique eetgelegenheid zonder dat het te protserig wordt als bij The Harbour Club bijvoorbeeld. De moderne twist maakt het wel weer iets losser wat fijn is t.o.v iets traditionelere restaurants waar het wat ‘zwaarder’ overkomt als bijvoorbeeld bij Old Dutch in Rotterdam, wat overigens ook een uiterst prettig restaurant is. Het eten was echt een enorme verrassing! En dat is uiteindelijk waar het om gaat. De Oosterse twist maakt álles wat je eet echt een feest! Erg verfijnde smaken, erg goede producten, een uiterst hoogstaande opmaak, alles bij elkaar echt een uitmuntende beleving. De prijzen zijn tot slot ook concurrerend waardoor dit al met al een zeer prettige eetgelegenheid is en ik iedereen die hier enthousiast van wordt uitnodig hier te gaan eten !
Alle Meinungen
Zum Restaurant navigieren
Adresse
Landgoed de Wittenburg 1, Wassenaar, Südholland, Niederlande
Besonderheiten
Keine Lieferung Kreditkarten akzeptiert Sitzplätze im Freien W-lan Parken Buchung Barrierefrei
Öffnungszeiten
MontagMo 12:00-22:00
DienstagDi 12:00-22:00
MittwochMi 12:00-22:00
DonnerstagDo 12:00-22:00
FreitagFri 12:00-22:00
SamstagSa 12:00-22:00
SonntagSo 12:00-22:00
Aktualisiert am: