Italienisch, Vegetarische Optionen
Heute geschlossen
€€ Preisspanne pro Person 9 €-35 €
Lindelaan 66, Lebbeke
Foto hinzufügen
18 Fotos
Bestellt eine Pizza bei Il Tuo Ristorante
Essen im Il Tuo Ristorante
Gerichte im Il Tuo Ristorante
Dies ist das Bild das lebensmittel und alkohol bei Il Tuo Ristorante darstellt
See the photo of Il Tuo Ristorante
Here's a photo of Il Tuo Ristorante
Foto hinzufügen
Ihre Meinung hinzufügen

Probiert etwas Ungewöhnliches aus der italienischen Küche. Hier könnt ihr perfekt zubereitene Pizza, gute Meeresfrüchte und gut zubereitete Steaks genießen. Es ist Zeit, besonders guten Limoncello oder schmackhaften Gin zu degustieren. Guter Kaffee wird in diesem Restaurant angeboten.

Viele Leute haben bemerkt, dass das Personal hier ausgefallen ist. Ihr werdet mit der spektakulären Bedienung zufrieden sein. Il Tuo Ristorante hat auf Google 4.4 Sterne nach den Besucher-Meinungen erhalten.

Am besten in der Stadt

Meeresfrüchte
Pizza (2020)
Sitzplätze im Freien

Benutzerbewertungen der Speisen und Merkmale

Meinungen der Gäste von Il Tuo Ristorante

/ 316
Die Neuesten zuerst Deutsch zuerst
Ihre Meinung hinzufügen
Kommentare übersetzen
Emma De Maegdt
Met de overheerlijke basis-belegde pizzadegen van Il Tuo Ristorante is het maken van een home made pizza, naar eigen smaak en voorkeur een fluitje van een cent! Grazie mille! ;)
Guy De Maeseneer
Deze avond takeaway van Il Tuo Ristorante laten brengen : Het was top ! Exact op tijd geleverd, perfect op temperatuur en bovenal superlekker ! Bedankt en we bestellen nog meer...
Patje Deroscha
Il tuo ristorante is een betrekkelijk klein restaurant, met een gezellig interieur.De keuken en de zaal worden door authentieke Italianen bemand. Wil je jouw keuze van het menu in het Italiaans bestellen? Geen probleem, maar het kan even goed in het Nederlands.Tijdens ons bezoek (voor mij was het reeds het tweede) werden we heel goed ontvangen, we voelden ons er direct thuis.Ook wat het eten betreft hadden we totaal geen reden tot klagen.Zowel wat de hoeveelheid, de presentatie, de smaak en de temperatuur van het eten betreft konden we geen enkel negatief punt vinden om hier te vermelden.Het gebeurt niet zo vaak dat ik tranen in de ogen krijg omdat ik zo door de smaak geëmotioneerd ben, wel...tijdens deze ervaring moest ik me toch even bedwingen.De prijzen op de kaart zijn geen bistro prijzen maar hetgeen je er voor in de plaats krijgt is dan ook van een veel hogere kwaliteit, bereiding en afwerking.Betaling met de bankkaart behoort tot de mogelijkheden, dus zolang je saldo voldoende is hoef je niets te vrezen.Uiteraard zullen er mensen zijn die misschien hier of daar een klein puntje van kritiek hebben, en dat is hun volste recht, ik hoop dan alleen maar dat ze alles in de juiste proporties vermelden.Onze ervaring was deze keer zeer goed en wat mij betreft is het voor herhaling vatbaar.
Alle Meinungen
Zum Restaurant navigieren
Adresse
Lindelaan 66, Lebbeke, Flanders, Belgien
Besonderheiten
Kreditkarten akzeptiert Sitzplätze im Freien Buchung Keine Lieferung Wegbringen Parken Barrierefrei
Öffnungszeiten
MontagMo 18:00-22:30
DienstagDi Geschlossen
MittwochMi 18:00-22:30
DonnerstagDo 12:00-15:00
18:00-22:30
FreitagFri 12:00-15:00
18:00-22:30
SamstagSa 12:00-15:00
18:00-22:30
SonntagSo 12:00-15:00
18:00-22:30
Aktualisiert am: