Upload menu
Italienisch, Pizza
GeschlossenÖffnet um 16:00
€€€ Price range per person bis zu 9 €
Kruisstraat 87, Eindhoven
Il Giardino Foto
Foto hinzufügen
Il Giardino Foto
+ 14 Fotos Il Giardino Foto
+ 13 Fotos Il Giardino Foto
Il Giardino Foto
+ 11 Fotos Il Giardino Foto
Foto hinzufügen
Eure Meinung hinzufügen
Zum Restaurant navigieren Kruisstraat 87
Eindhoven, Nordbrabant, Niederlande

Die italienische Küche findet man auf der Speisekarte in diesem Restaurant. Es ist eine nette Erfahrung, schmackhafte Pizza und besonders gute Pasta hier zu probieren. Il Giardino bietet die Lieferung von Gerichten für den Komfort seiner Kunden. Wie die meisten Bewerter sagen ist die Bedienung prompt. Aber dieser Ort hat keine hohe Bewertung von Google-Nutzern verdient.

Meinungen der Gäste von Il Giardino

/ 75
Die Neuesten zuerst Deutsch zuerst
Eure Meinung hinzufügen
Kommentare übersetzen
Meer dan een anderhalf uur geleden eten hier besteld en nog steeds niks. Ik belde om te kijken wat er aan de hand is aangezien de website aangeeft dat het al bezorgd is, mevrouw praatte met een onvriendelijke toon en hing op. Toen ik terugbelde had ze in mijn oren geschreeuwd dat ze het druk hebben, dat het nog langer zal duren en hing weer op. Nog nooit in mijn leven zo’n klantonvriendelijke type die in de horeca werkt meegemaakt. Echt schandalig! Op die manier verliezen jullie alleen maar klanten!
Top bediening en heerlijke pizza’s zoals het hoort. Dun, knapperig en goed belegd met verse ingrediënten. ????????
Toen ik nog student was kwam ik hier bijna iedere week. Il Giardino serveert pasta en pizza gerechten en die zijn prima. Op woensdag en donderdag is het extra voordeling waarbij je voor 6 a 7 euro kan kiezen uit iedere pasta en pizza van de kaart. Het is niet hoogstaand en als je een wat hogere standaard hebt m.b.t.bij Italiaans eten kun je beter niet komen.In tegenstelling tot sommige andere restaurantjes aan de Kruisstraat, is deze nog best bijzonder en traditioneel ingericht. Wel is er aan het interieur in 8 jaar tijd niks veranderd. Wat ik wel minder heb gevonden is dat het is veranderd in een afhaal en breng-service. Er staan pizzadozen voor afhaal en de jongen op de bezorgscooter loopt constant heen en weer.Een leuke anekdote is dat ik ooit zelf pizza wilde gaan maken maar het deeg niet meer in huis had. Alle winkels waren dicht maar ik kom op zondag bij Il Giardino aankloppen voor een bolletje deeg. Die kreeg ik zonder problemen, zonder kosten mee van de kok. Dus bedankt nog daarvoor! Ik ben het niet vergeten bij deze beoordeling!
Alle Meinungen
Zum Restaurant navigieren
Adresse
Kruisstraat 87, Eindhoven, Nordbrabant, Niederlande
Besonderheiten
Lieferung Wegbringen Buchung
Öffnungszeiten
MontagMo Geschlossen
DienstagDi 16:00-22:00
MittwochMi 16:00-22:00
DonnerstagDo 16:00-22:00
FreitagFri 16:00-22:00
SamstagSa 16:00-22:00
SonntagSo 16:00-22:00
Aktualisiert am: