Upload menu
Grill
GeschlossenÖffnet um 17:00
€€ Price range per person 14-27 €
Zadelmakerstraat 4, Almere
De Herberg Foto
Foto hinzufügen
De Herberg Foto
+ 14 Fotos De Herberg Foto
+ 13 Fotos De Herberg Foto
De Herberg Foto
+ 11 Fotos De Herberg Foto
Foto hinzufügen
Eure Meinung hinzufügen
Zum Restaurant navigieren Zadelmakerstraat 4
Almere, Provinz Flevoland, Niederlande

Falls der Regen euch beim Spazieren in der Nähe von Veiligheidsmuseum PIT überrascht hat, kommt in diesem Restaurant vorbei. Viele Besucher kommen hierher, um gute Rippchen zu probieren. Etliche Gäste betonen, dass das Personal in De Herberg kompetent ist. Trip-Nutzer haben dieser Ort mit 4 Sternen bewertet - schaut vorbei.

Benutzerbewertungen der Speisen und Merkmale

freundliches Personal
pizza salate rippchen käse fleisch coupe Dänemark halo halo kaffee

Meinungen der Gäste von De Herberg

/ 76
Die Neuesten zuerst Deutsch zuerst
Eure Meinung hinzufügen
Kommentare übersetzen
Vandaag voor het eerst met kerst uit eten geweest. Heerlijk gegeten bij de Herberg. Helaas zorgde de drukte toch voor wat vertragingen met bestellingen. Maar dat maakte het niet minder geslaagd. Het eten is er altijd goed. Jammer dat we een duurder zaterdag tarief moesten betalen, zeker als je weet dat de prijzen van de Herberg dit jaar toch al flink zijn gestegen (van 25,95 all- inclusive eten/drinken naar 33 euro). Maar de kwaliteit van het eten is er dan ook wel voortreffelijk!
Ik geef deze keer 4 sterren eigenlijk 5sterren of meer voor het eten 4 sterren omdat de bediening zeker als je net binnen komt / bent wel sneller kan maar verder 200% tevreden het was weer helemaal top echt het vlees de patat de sausen de creme brule mmmm neem gewoon de tijd voor de herberg.
Ik ken de herberg alleen als café maar daarin is het wel een super gezellige tent! Leuk personeel gezellige muziek en de mensen die er graag komen zijn ook altijd vriendelijk. Je kan hier feestjes organiseren en het personeel helpt je graag met spullen klaarzetten of eventueel een rekening openen voor je gasten. Super tent zeker een aanrader! Garage zit ook lekker dichtbij en ik heb vernomen dat je hier ook super kan eten. Dat moet ik nog een x proberen!
Alle Meinungen
Zum Restaurant navigieren
Adresse
Zadelmakerstraat 4, Almere, Provinz Flevoland, Niederlande
Besonderheiten
Sitzplätze im Freien Kreditkarten akzeptiert W-lan Buchung Barrierefrei
Öffnungszeiten
MontagMo Geschlossen
DienstagDi 17:00-21:00
MittwochMi 17:00-21:00
DonnerstagDo 17:00-21:00
FreitagFri 17:00-01:30
SamstagSa 17:00-21:30
SonntagSo 17:00-21:00
Aktualisiert am: